Bank Asya 2. seansta da tavan oldu

Bank Asya 2. seansta da tavan oldu

İlk seansta yüzde 5.26 primle 0.80'e yükselerek tavan olan Bank Asya hisseleri ikinci seansta yüzde 10 daha prim yaparak yine tavan oldu

A+A-

İşlem sırası dün açılan Bank Asya hisseleri bugün ikinci seansta da tavan oldu. Dün sırası 0.69 ile yeniden işleme açılan hisse senedi 0.64'e kadar geriledikteon sonra gelen alımlarla 0.76'ya kadar yükselmişti. Bugün ilk seansın açılması ile birlikte tavan fiyat olan 0.80'e yükselen ve yüzde 5.26 prim ile tavan olan hisse senedi ikinci seansta da alımların devam etmesi ile 0.88 liraya yükseldi ve tavan oldu. 

Bank Asya hisselerinde TSİ 16:20 itibarıyla işlem hacmi 20 milyon lirayı geçmiş durumda. Bank Asya hisselerinin işlem sırası 7 Ağustos'ta bankanın ortaklık yapısındaki belirsizlik nedeniyle kapatılmıştı. 15 Eylül'de yeniden işlem görmeye başlayan hisse senetleri ilk 3 günde yüzde 50'ye yakın değer yitirdikten sonra yükselmeye başlamış ancak perşembe günü işlem sırası geçici olarak yeniden kapatılmıştı. Hafta başında kredi notu da düşürülen Bank Asya geçen hafta bedelli sermaye artırımı kararı almıştı.

BANK ASYA HİSSELERİ İLK SEANSTA TAVAN OLDU

BANK ASYA'NIN KREDİ NOTU DÜŞÜRÜLDÜ

ORTAKLARINDAN BANK ASYA'YA TAM DESTEK

ERDOĞAN: O BANKA ZATEN BATMIŞ

BANK ASYA'NIN İŞLEM SIRASI YİNE KAPATILDI

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.