Bank Asya hisseleri yüzde 10 prim yaptı

Bank Asya hisseleri yüzde 10 prim yaptı

Bank Asya hisseleri bugün yeniden işlem görmeye başladı ve yüzde 10.14 prim yaptı

A+A-

İşlem sırası yineden açılan Bank Asya hisseleri yüzde 10.14 primle 0.76 liraya yükseldi. Bank Asya hisseleri Borsa yönetiminin bugün iki seans arasında yaptıı açıklama ile saat 14'ten itibaren yeniden işlem görmeye başladı. 0.69 lira baz fiyat ve artı/eksi yüzde 10 marj ile işlem göreceği açıklanan hisse senedi açılışın ardından yüzde 7.24 değer kaybı ile 0.64'e kadar geriledi. 

Uzmanlar, panik satışların ardından alımların başlaması ile dengelendiğini belirttiği hisse senedi ilk 1 saat içinde açılış fiyatının üstüne yükseldi. Devam eden alımlarla yükselişini sürdüren hisse senedi kapanışını 0.76 ile gün içindeki en yüksek seviyesinden yaptı. Tavan fiyatın 0.78 olduğu hissede tek seansta 23 milyon 233 bin lira işlem gerçekleşti. 

Bank Asya hisselerinin işlem sırası 7 Ağustos'ta bankanın ortaklık yapısındaki belirsizlik nedeniyle kapatılmıştı. 15 Eylül'de yeniden işlem görmeye başlayan hisse senetleri ilk 3 günde yüzde 50'ye yakın değer yitirdikten sonra yükselmeye başlamış ancak perşembe günü işlem sırası geçici olarak yeniden kapatılmıştı. Hafta başında kredi notu da düşürülen Bank Asya geçen hafta bedelli sermaye artırımı kararı almıştı

 

BANK ASYA'NIN KREDİ NOTU DÜŞÜRÜLDÜ

ORTAKLARINDAN BANK ASYA'YA TAM DESTEK

ERDOĞAN: O BANKA ZATEN BATMIŞ

BANK ASYA'NIN İŞLEM SIRASI YİNE KAPATILDI

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.