Bank Asya yedinci defa tavan

Bank Asya yedinci defa tavan

Bank Asya hisseleri Gözaltı Pazarı'ndaki şovuna devam ediyor. 30 Eylül'de Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlayan hisse 0.54 liraya kadar geriledikten sonraki yükselişini devam ettirdi

A+A-

Bank Asya hisseleri Gözaltı Pazarı'ndaki şovuna devam ediyor. 30 Eylül'de Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlayan hisse 0.54 liraya kadar geriledikten sonraki yükselişini devam ettirdi.

30 Eylül'de Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlayan Bank Asya hisseleri bugün de tavan fiyattan işlem gördü. Son olarak 26 Ağustos'ta Ulusal Pazar işlem gören ve 0.96 liradan kapanan hisse senedi Borsa Yönetimi'nin aldığı karar ile Gözaltı Pazarı'na gönderilmişti.

Gözaltı Pazarı'nda 0.54 liraya kadar sürekli taban olan hisse senedi, buradan başladığı yükselişini de her seansta tavan yaparak sürdürüyor. Hisse senedi bugün de yüzde 8.82 prim yaparak 0.74 liradan kapanış yaptı. Gözaltı Pazar'ında hisseleri 0.54 lirayı gördüğünde piyasa değeri 486 milyon liraya gerileyen bankanın son kapanış ile piyasa değeri de 666 milyon liraya yükselmiş oldu

BANK ASYA'NIN ZARARI GİZLENDİ Mİ?

BANK ASYA YA TAVAN YA TABAN

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.