Bankalar İtalya'ya iş seyahatlerini kısıtlıyor

Bankalar İtalya'ya iş seyahatlerini kısıtlıyor

Global bankalar çalışanlarının İtalya'ya seyahat etmelerine kısıtlama getiriyorlar

A+A-

Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgınının İtalya'ya da sıçraması  ve 7 kişinin yaşamını yitirmesinin ardından bazı global bankaların çalışanlarını İtalya seyahatlerine sınırlama getirdikleri öne sürüldü.

Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgiere göre, Citigroup, Credit Suisse ve Nomura Holdings, koronavirüs vakalarının görüldüğü İtalya'nın kuzey kesimine seyahat etmelerini sınırladılar.

Kaynaklar, Citigroup'un çalışanlarının Milano ve diğer kuzey İtalya  kentlerine planlanmış ziyaretlerini ertelemelerini isterken, buralara  gidilmesini gerektiren durumlardan yönetimden onay alınması şartı getirdi.

Credit Suisse de Milano ve Bologna havaalanlarının kullanacak  çalışanlarını gelişmeler konusunda bilgilendirdi ve izin alınması  gerektiğini belirtti.

Kaynaklar, Nomura'nın ise çalışanlarından İtalya ve Fransa'ya seyahat  etmemelerini istediğini öne sürdüler. Bu arada Bulgaria Air, 27 Mart'a kadar Milano'ya tüm uçuşlarını  iptal ettiğini duyurdu.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.