BankPozitif'te genel müdür ataması

BankPozitif'te genel müdür ataması

BankPozitif'te yeni genel müdür ve genel müdür yardımcısının 1 Ocak tarihi itibarıyla görevlerine başladığı banka tarafından KAP'a bildirildi

A+A-

BankPozitif'te yeni genel müdür ve genel müdür yardımcısının 1 Ocak tarihi itibarıyla görevlerine başladığı banka tarafından KAP'a bildirildi.

Buna göre BankPozitif’in yeni genel müdürü, daha önce BankPozitif Operasyon ve Destek Grubu’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Atasel Tuncer olurken Tuncer’in yerine BankPozitif’te Risk Yönetimi Başkanı olan Lori Hananel getirildi.

AtaselTuncer

Atasel Tuncer

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Atasel Tuncer, 1991 – 2001 yılları arasında Demirbank T.A.Ş.’de çalışarak Müdür pozisyonuyla görevinden ayrıldı. 2002 yılından 2015 yılı sonuna kadar BankPozitif Operasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Atasel Tuncer 01.01.2016 tarihi itibari ile Genel Müdür pozisyonuna atandı.

Lori Eli Hananel

Lisans eğitimini Tel Aviv Üniversitesi Muhasebe ve Ekonomi Bölümü’nde tamamladı. İş hayatına 1988 – 1991 yılları arasında İsrail Merkez Bankası Banka Denetim Departmanı’nda müfettiş olarak başlayan Lori Eli Hananel, daha sonra sırasıyla 1991 – 2001 yılları arasında Ben Yakar Gat – Mühendislik ve İnşaat Ltd.’de Genel Müdür Yardımcısı, 2002 – 2004 yılları arasında Nehes Ltd.’de Genel Müdür, 2004 – 2006 yılları arasında ise T.N.I. Holding Ltd.’de Genel Müdür olarak görev aldı. 2007 yılından itibaren BankPozitif bünyesinde Yönetim Kurulu Danışmanı, İç Kontrol Başkanı ve Risk Yönetimi Başkanı olarak çalışmış olan Hananel, görevine 01.01.2016 tarihi itibari ile Operasyon ve Destek Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ediyor.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.