Banvit üretime zorunlu olarak ara verdi

Banvit üretime zorunlu olarak ara verdi

Banvit, bazı tesislerinde üretimine zorunlu olarak ara verdi.

A+A-

Şarbon salgını nedeniyle beyaz et talebinin artmasına bağlı olarak hisse senetleri son dönemin en çok kazandıran şirketi olan Banvit, bazı tesislerinde üretimine zorunlu olarak ara verdi.

Bandırma merkezli firma, Bandırma'da meydana gelen yoğun yağış nedeniyle burada bulunan kesimhanesinde üretimine geçici olarak ara verdi. Şirketten konu ile ilgili olarak KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:

"3 Eylül 2018 tarihinde Bandırma'da gerçekleşen yoğun yağıştan bölgedeki  kesimhanemiz ve idari binalarımız etkilenmiş  Bandırma Kesimhane'de üretime sel nedeniyle geçici olarak ara verilmek zorunda kalınmıştır.
Hasar tespit, temizlik ve son hızla devam eden yenileme çalışmalarının ardından Bandırma Kesimhanemiz tekrar üretime başlayacaktır."

Banvit halihazırda piliç üretimine İzmir ve Elazığ tesislerinde devam etmektedir. Şirketimize bağlı diğer üretim tesisleri, normal uygulamaları çerçevesinde faaliyetlerine devam etmektedir. Sel felaketinin neden olduğu zararları azaltmak ve riskleri önlemek için de gereken önlemler hassasiyetle alınmaktadır.
        

Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.