Başçı için özel haberler mi hazırlanıyor

Başçı için özel haberler mi hazırlanıyor

Twitter'da, hükümet aleyhtarı açıklamaları ile bilinen Fuat Avni, Merkez Bankası'nın son kararından sonra, Başçı hakkında özel haberler yayınlanacağını yazdı

A+A-

Twitter'da, hükümet aleyhtarı açıklamaları ile bilinen Fuat Avni, Merkez Bankası'nın son kararından sonra, Başçı hakkında özel haberler yayınlanacağını yazdı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümet yetkilileri ve Erdoğan'ın danışmanları Merkez Bankası'nın faiz indirimine gitmesi gerektiği konusunda açıklamalar yapmıştı.

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a brifing vermiş daha sonra toplanan PPK faizlerde değişiklik yapmamıştı. 

Fuat Avni, Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra Erdoğan ve çevresinin olaya sert tepki gösterdiğini ileri sürdü. Fuat Avni, Merkez Bankası Başçı'nın kararına kızan Erdoğan'ın çevresinin, Başçı hakkında itibarsızlaştırma niteliğinde haberler hazırlanıp yayınlanması için hükümete yakın yayın organlarına talimat verdiğini iddia etti. İşte Fuat Avni'nin o twitleri

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.