Baykal, Bağış ile İtalya'da görüşmüş

Baykal, Bağış ile İtalya'da görüşmüş

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi siyasi kulisleri hareketlendiren Deniz Baykal'ın seçimlerden hemen önce Egemen Bağış ile İtalya'da görüştüğü iddia edildi

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi siyasi kulisleri hareketlendiren Deniz Baykal'ın seçimlerden hemen önce Egemen Bağış ile İtalya'da görüştüğü iddia edildi.

Baykal ile Bağış'ın italya'da görüştüğü iddiası Sol gazetesinde yer aldı.  Gazetedeki habere göre 17 Aralık yolsuzluk operasyonun simge isimlerinden olan ve Erdoğan’ın danışmanlığını yaptığı belirtilen Egemen Bağış,  5 Haziran’da Deniz Baykal ile İtalya’da buluştu. Görüşme Roma'da Piazza del Popolo daki Bar Rosati’de gerçekleşti. Seçimden hemen önce yapılan bu görüşmeden günler sonra bu kez Baykal ile Erdoğan arasında yapılan görüşme soru işaretlerine neden oldu. Baykal ile Egemen Bağış daha önce Doğu Perinçek’in AİHM’deki davasını izlemiş Deniz Baykal, Egemen Bağış ile yan yana otururken çekilen fotoğrafa ilişkin gelen eleştirilere “AİHM’nin protokolüne göre duruşma salonunda oturduk. Orada ‘İsteyen istediği yerde oturur’ diye bir şey yok. Ben oturdum arkasından o geldi oturdu” yanıtı vermişti.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.