Beşiktaş: Tahkim kararı sonrası transfer yapmamız güç

Beşiktaş: Tahkim kararı sonrası transfer yapmamız güç

Beşiktaş Kulübü, Futbol Federasyonu'nun 'Takım Harcama Limitine  uygulanan faiz oranına' ilişkin kararına yaptığı itirazın Tahkim Kurulu tarafından reddedildiğini açıkladı.

A+A-

Beşiktaş Kulübü, Tahkim Kurulu’nun aldığı 'harcama limiti' kararı  sonrası transfer yapmanın zorlaştığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp 31 Aralık 2019 tarihli 'Takım Harcama Limitine  uygulanan faiz oranına' ilişkin TFF kararına yaptığı itirazın Tahkim Kurulu tarafından oy birliği ile reddedildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Tahkim Kurulu’nun vermiş olduğu kararla, 31 Ocak 2020 Cuma günü  sona erecek 2019-20 Futbol Sezonu 2. Transfer ve Tescil Dönemi’nde  transfer yapmamız ne yazık ki oldukça güçleşmiştir. Bu kararın  gerekçesini anlamakta güçlük çekmemize karşılık, Beşiktaş JK olarak  her zaman yaptığımız gibi kurallara uymaya ve hakkımızla kazanabilmek  için mücadele etmeye devam edeceğiz." denildi. 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.