Beşiktaş'ta haciz krizi derinleşiyor

Beşiktaş'ta haciz krizi derinleşiyor

Haciz olayıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ben bu parayı ödemeyeceğim, konu yargıda” dedi.

A+A-

Dün yaşanan haciz olayıyla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ben bu parayı ödemeyeceğim, konu yargıda” dedi.

İşte Fikret Orman'ın basın toplantısında yaptığı açıklamalar...

“Mevzunun özü Beşiktaş kulübünü baskı altına almak. Nerede görülmüş böyle haciz işlemi. Beşiktaş’ı aldığımızda herkese borç vardı, herksin parası ödenmişken neden bu şirkete ödenmesin?

Reklam tabelası iletmişler, hak mahrumiyeti oluşmuş. Biz bunların parasını ödedik. Şimdi, sizlere haber vererek gazetelerde de güzel güzel fotoğraflar çektirmişsiniz. Basın bülteni yayınlıyor bu arkadaşlar, ‘hacize devam’ diye. İstenen para 5 milyon dolar, alınanlar 10 bin lira.

Bunlar kendi paramız değil, camiamızın parası. Bu para bizim yaratmış olduğumuz bir borç değildir, geçmişe refere ederiz, öderiz. Peki bize bu vekaleti veren insanlar bizim hakkımızı kolla diye vermişlerdir. Ben ve arkadaşlarım, bu terbiyesiz işlere ödün vermeyeceğiz. Biz hukukun üstünlüğüne adalete güveniyoruz. Biz bu parayı bu arkadaşlara ödesek ve davayı kazansak bu paranın tahsili mümkün değildir.

Karşımızda hiçbir varlığı olmayan bir şirket var. Bunlar ekmek kapısı haline getirmişlerdir. İnönü Stadı’nın senelik hasılat geliri 10 milyon dolardır. Biz bu paraları birileri Porsche ile gezsin diye mi vereceğiz?

Ben kimsenin hakkını kimseye yedirmem. Bu bir şovdur, bunu Beşiktaş taraftarları bilsinler, arkasını görsünler. Ahlaken bunun tutulacak tarafı yoktur. Hiçbir hakkınız olmadan 7 milyonu almışsınız, yemişsiniz; şimdi yeni kazanç kapısı... Bu arkdaşlara bir bakın, lüks içinde yaşıyorlar. Bu para nereden geliyor, bir incelensin.”

Orman, "Bu bir terbiyesizliktir. Dava şuanda yargıdadır ve tekrar ederek söylüyorum, kendilerine bu parayı ödemeyeceğim. Bir masa ve kasadan ibaret olan bu şirket bu davayı bir servet edinme ve geçim kapısı yapmıştır. Bunlar parayı tahsil ederek, Porshe arabalara binip Business Class'larda uçacaklar. Buna müsade etmem." dedi.

Reza Zarrap'ın loca alması

"Ben Beşiktaş ismini kullanarak hiçbir işe girmedim. Hiçbir menfaat beklemedim. Ben Beşiktaş'ın menfaati için çalışırım. Reza Zarrab da iyi bir Beşiktaşlı ve Beşiktaşlı olan herkesle görüşürüm. Reza Zarrab ile daha önce hiç tanışmamıştım. Reza Zarrab aranıyor mu? Polis mi peşinde ? Olay ne ? Reza Zarrab bir Beşiktaşlı olarak gelmiş yeni stadyumdan loca almış ne var bunda?

Ben zaten saklamadım Reza Zarrab ile görüştüğümü. Biz bugüne kadar stada 250 milyon TL harcardık. Nereden geliyor bu paranın değirmeni kimse biliyor mu? En kötü günümüzde bile kimseden yardım almadık. Biz bitmeyen stadımızın tüm localarını sattık. Reza Zarrab da geldi birlikte yemek yedik. Beşiktaş için ne yapabilirim diye sordu ? Biz de loca al dedik. Bize bunları söyleyenler hayatlarında ne zaman Beşiktaş'a ne faydaları olmuş? Ne zaman loca almışlar. Beşiktaş'a ne yapmışlar? Pusuya yatanların Beşiktaş'a bugüne kadar ne faydası olmuş? Ayrıca bir başka işadamı Mübariz Mansimov'da iyi bir dostum, iyi bir Beşiktaş'lı. 

Etiketler : , , , , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.