Bilal Erdoğan İtalya'da tutunamadı

Bilal Erdoğan İtalya'da tutunamadı

ANSA'nın yerel İtalyan haber kaynaklarına dayanarak yaptığı habere göre Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan İtalya'dan ayrıldı.

A+A-

İtalyan Haber Ajansı ANSA'nın yerel İtalyan haber kaynaklarına dayanarak yaptığı habere göre Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan İtalya'dan ayrıldı.

ANSA haberine göre İtalya'dan ayrılma kararını okudğu okula bildiren ve neden olarak ‘güvenlik’ gerekçesini gösteren Erdoğan şunları söyledi: ‘’bizim Bologna’daki güvenlik durumumuz İtalyan ve Türk hükümetleri için sorun haline geldi.’’

Bilal Erdoğan, yakın zamanda İtalya’da ‘’para aklamak’’ suçlamasıyla soruşturma altına alınmıştı. Hakan Uzan tarafından yapılan şikayetle başladığı söylenen para aklama soruşturmasının sürdüğü sanılıyor.

Geçtiğimiz hafta ise Alman Welt’de çıkan başka bir haberde, Erdoğan’ın doktorasına devam ettiği Johns Hopkins’in duvarlarına Bilal karşıtı sloganlar yazıldığı yazılmıştı. Habere göre okulun duvarlarına ‘’terörist Erdoğan’’ ‘’Katil Erdoğan’’ ve ‘’Bologna Affetmez’’ gibi sloganlar yazıldı.

Bilal Erdoğan' Haziran 2015 seçimlerinden sonra, devam zorunluluğu olmamasına rağmen doktora için İtalya'ya gitmiş bu durum İtalyan ve Türk basınında tartışmalar ve bazı iddialara neden olmuştu. Erdoğan'ın okuldan ayrılma kararına rağmen Türkiye'ye dönüp dönmediği veya dönüp dönmeyeceği bilinmiyor.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.