Bilal Erdoğan'dan seçim itirafı

Bilal Erdoğan'dan seçim itirafı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, İstanbul'dan İtalya'ya uçmadan önce yaptığı açıklamada sandıktan çıkan sonuçları beklemediklerini söyledi

A+A-

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, İstanbul'dan İtalya'ya uçmadan önce yaptığı açıklamada sandıktan çıkan sonuçları beklemediklerini söyledi

İtalya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda seçim sonuçlarını değerlendiren Bilal Erdoğan, "İnşallah bu seçim sonuçları da ülkemizin barışına, huzuruna ve artık hakikaten ekonomik kalkınmasının, gelişmesinin devamına katkıda bulunsun diye dua ediyoruz" dedi.

Erdoğan, Türkiye'nin büyük bir potansiyeli ve alması gereken mesafesi olduğunu belirttiği konuşmasında, "İnşallah bu seçim, bunun tekrar kapısının açılmasına vesile olur ve Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi, bölgesinde daha büyük rollerin sahibi olmasının yeniden bir ateşleyicisi olan bir seçim sonucu olur diye ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan, kendisine sorulan "Seçimde bu sonucu bekliyor muydunuz?" şeklindeki soru üzerine de "Bu sonucu kimse beklemiyordu. Bu sonuç Allah'ın ülkemize bir takdiri, Allah'ın ülkemize bir nimeti adeta. Birliğimizi, kenetlenmemizi artırmak için bize bir şans daha tanıması adeta. Öyle düşünüyorum" diye konuştu.

FUAT AVNİ 'BİLAL İTALYA'YA KAÇACAK' DEMİŞTİ

Twitter fenomeni Fuat Avni ise seçimlerden bir gece önce yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da, seçimlerden istenilen sonucun çıkmamaması halinde İtalya'ya 'geri kaçacağını' iddia etmişti. Fuat Avni isimli hesap, "Bürokrasinin dağılmasına engel olmak için apar topar çağrılan Bilal beklemede. İstenilen olmazsa dönmemek üzere İtalya’ya uçacak" mesajını paylaşmıştı.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.