Bill Gates'ten şaşırtan bitcoin açıklaması: Tam bir saçmalık

Bill Gates'ten şaşırtan bitcoin açıklaması: Tam bir saçmalık

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Bitcoin ve diğer sanal para birimleri hakkında yaptığı açıklama ile yeni bir tartışma başlatabilir.

A+A-

CNBC'nin Squawk Box programında konuşan Gates, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin daha büyük bir saçmalık teorisinin bir parçası olduğunu söyledi ve Bir varlık sınıfı olarak yeni bir şey üretmiyorsunuz ve bu yüzden büyümesini bekleyemezsiniz. Kripto para birimleri kesinlikle daha büyük bir saçmalık teorisinin parçasıdır dedi.

Kolay br yolu olsaydı ben de durdurulmasını isterdim diyen Gatesin açıklamaları Berkshire Hathaway CEOsu ve yatırımcı Warren Buffetın açıklamalarını desteklerken, Gates diğer birçok eleştirmen gibi kripto para birimlerinin altında yatan blok zinciri teknolojisinin kendine özgü yararları olduğunu vurguladı.

Bitcoin Aralık 2017de 20 bin dolarlık tarihi rekorunu kırarak en yüksek hacimli kripto para birimi olarak popülerliğini artırmış ve Bitcoinin ani yükselişiyle kripto para birimleri ve söz konusu birimlerin işlemlerinde kullanılan blok zinciri teknolojisi çeşitli alanlarda tanınmaya başlamıştı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.