'Bir hata kriz getirebilir'

'Bir hata kriz getirebilir'

Yunanistan krizine değinen ABD Hazine Bakanı Lew, "Kazayla yapılacak hesap hatası nedeniyle yeni büyük bir kriz ortaya çıkabilir. " dedi.

A+A-
Yunanistan krizine değinen ABD Hazine Bakanı Lew, "Kazayla yapılacak hesap hatası nedeniyle yeni büyük bir kriz ortaya çıkabilir. Ve bu da çok büyük hasara yol açabilir" dedi.
 
 
ABD Hazine Bakanı Lew, olası Yunanistan kazası konusnda uyarıda bulundu.
 
Londra ziyareti sırasında  London School of Economics'te konuşan ABD Hazine Bakanı Jack Lew en büyük endişesinin yapılacak bir hesap hatasının yeni bir Yunanistan krizine yol açması olduğunu belirtti.
 
Alianz'ın Baş Ekonomik Danışmanı Muhammed El- Arian ile aynı fikirde. Zira Lew de ünlü yatırımcı El-Arian gibi 'kazayla' yeni bir Yunanistan krizine yol açılacağını düşünüyor. 
 
"Çok büyük hasara yol açar"
 
Lew konuşmasında, " Kimse anlaşma sürecinin olumsuz olmasını istemiyor. Ancak beni endişelendiren kazayla yapılacak büyük hata olasılığı. Bir hesap hatası nedeniyle yeni büyük bir kriz ortaya çıkabilir. Ve bu da çok büyük hasara yol açabilir" dedi. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.