Bitcoin almak için en iyi gün hangisi

Bitcoin almak için en iyi gün hangisi

Yeni bir araştırma, Bitcoin almak ve satmak için en iyi günün Pazartesi olduğunu ortaya koydu.

A+A-

Yeni bir araştırma, Bitcoin almak ve satmak için en iyi günün Pazartesi olduğunu ortaya koydu. uzmancoin'de yer alan habere göre, 2014 yılının Haziran ayından beri bu belirli günde Bitcoin almak, günlük bileşik yüzde 445 gibi bir getiri sağladı.

Kripto para veri şirketi CryptoCompare’e göre, Bitcoin alım satımında en iyi getiri Pazartesi günü elde ediliyor ve onu günlük yaklaşık yüzde 250’lik bir getiri ile Cuma takip ediyor. Bu iki günün ardından ise sırasıyla yüzde 190 ve yüzde 150’lik getirilerle Perşembe ve Cumartesi geliyor.

Salı ve Pazar günlerinde de bileşik günlük getiriler yüzde 100’ün biraz üzerinde seyretti. Bunlar arasında en kötü gün ise Çarşamba olarak kaydedildi. Bugünde günlük getiriler yüzde 50’nin biraz üstünde oldu.

Öte yandan veriler ayrıca getiriler daima olumlu olduğundan Bitcoin almak ve satmak için ortalama olarak kötü bir gün olmadığını gösteriyor.

2014’ün Haziran ayında amiral gemisi kripto paranın fiyatı 100 dolar civarındaydı ve bugün yaklaşık 9500 dolar.

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.