Bitcoin bu yılın sonunda 25 bin dolar

Bitcoin bu yılın sonunda 25 bin dolar

William Mougayar, fiyatı 10 bin doların hemen üstünde olan Bitcoin'in yılı 25 bin dolarla tamamlayacağını tahmin ettiğini açıkladı.

A+A-

BORSATEK - Blockchain dünyasının önemli isimlerinden William Mougayar, fiyatı 10 bin doların hemen üstünde olan Bitcoin'in yılı 25 bin dolarla tamamlayacağını tahmin ettiğini açıkladı.

”The Business Blockchain” kitabının da yazarı olan Mougayar, twitter hesabı üzerinden sadece Bitcoin için değil, Ethereum, ETC, Atom gibi diğer önemli kripto paralara ilişkin yıl sonu tahmininde de bulundu.

Mougayar'a aynı paylaşımında yılsonunda kripto para sektörünün toplam piyasa değerinin 750 milyar dolar seviyesine yükseleceği ve Bitcoin'in piyasa değerinin bu piyasanın mevcut duruma göre biraz azalmayla yüzde 55'ini oluşturacağını tahmin ettiğini belirtti.

Mougayar'ın tahminlerine göre, fiyatı 215 dolar seviyesinde olan Ethereum  yıl sonunda 1.000 dolara, fiyatı 6 dolar seviyesinde olan Ethereum Classic yıl sonunda 50 dolara, fiyatı 3.1 dolar seviyesinde olan Cosmos (ATOM) yıl sonunda 20 dolara, fiyatı 21 dolar olan Binance Coin yıl sonuda 50 dolara, fiyatı 4 dolar civarında olan Eos yıl sonunda 7 dolara, fiyatı 1 dolar cvarında olan Tezos (XTZ) yıl sonuda 2 dolara ve fiyatı 0.17 dolar olan Steem yıl sonunda 0.50 doara yükselecek.

Bu yılın Şubat ayında 3 bin 300 dolarlı seviyelere kadar gerileyen Bitcoin'in fiyatı Temmuz ayında 10 bin doları geçtikten sonra bu seviyede yatay hareket etmeye başlamıştı.

Benzer bir tahmin de Hayes'ten

Fiyatı 10 bin doların hemen üstünde olan Bitcoin için 20 bin dolarlı fiyat tahminlerinden biri de hafta içinde kaldıraçlı kripto para borsası BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes'ten gelmişti.

Faiz indirim kararı öncesi piyasaya likidite enjekte eden ve bunu faiz indirim kararından sonra da sürdüren FED'in durumu hakkında Hayes, “Parasal genişleme yaklaşıyor. Fed’in tekrar aklı başına geldiğinde Bitcoin’de 20,000 dolar için hazırlanın” ifadelerini kullanmıştı.

BITCOIN VE RIPPLE NE KADAR YÜKSELECEK TIKLA

Bitcoin'in son 1 yıllık fiyat performansı:

bitcoin-002.jpg

 

 

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.