Bitcoin fiyatı 55 bin dolara dayandı

Bitcoin fiyatı 55 bin dolara dayandı

Bitcoin fiyatı bu hafta itibariyle 55 bin dolar sınırını geçerek yatırımcısını sevindirdi. Gerek kurumsal gerek bireysel ilginin arttığı kripto para dünyası şova hazırlanıyor olabilir.

A+A-

Son günlerde gelen ardı ardına olumlu haberlerle yükselişe geçen Bitcoin kritik dirençleri birer birer kırıyor. Yatırımcıyı güldüren Bitcoin fiyatı önemli bir eşiğe daha yaklaşmış durumda. 

Bitcoin fiyatı ne kadar oldu?

Bitcoin özellikle dün itibariyle başladığı yükseliş çizgisini bozmadı. Önce 50 bin dolar direncini kıran Bitcoin sonrasında 52 bin dolara dayandı. Gün kapanışını iyi bir yerde yapan Bitcoin fiyatının 55 bin dolar yolculuğu başladı. Hali hazırda 55 bin dolar üzerini test ettikten sonra yeniden 54 bin dolar sınırına geri çekildi.  Ethereum fiyatı 3600$ sınırını test ederken BNB de 450 doları gördü. 
SHIB ise oyun haberleri ile bir iki gündür adeta coştu ve 2 kat artarak 0.000025$ seviyelerini gördü. Alt coinlerde küçük çaplı yükselişler oluyor ancak BTC hakimiyeti yüzde 44.7 seviyesine çıktığı için şu anda yatırımcılar Bitcoin’e yönelmiş durumda. Pazarın genel değeri 2.3 trilyon dolara çıkmış durumda. Günlük hacim ise 137 milyar dolar sınırına dayandı. Bitcoin bir miktar yükseldikten sonra düz bir çizgi izlemeye başladığında alt coinler için de yükselişler başlayacaktır.