Bitcoin için 250 bin dolar az bile!

Bitcoin için 250 bin dolar az bile!

Tim Draper, Bitcoin ile ilgili olarak yaptığı 250 bin dolar tahmininin arkasında durduğunu söyledi.

A+A-

Kripto para sektörünün en ünlü simalarından birisi olan ve Bitcoin’e yaptığı erken yatırımlar ile de bilinen dünyaca ünlü yatırımcı Tim Draper, Bitcoin ile ilgili olarak yaptığı 250 bin dolar tahmininin arkasında durduğunu söyledi.

coinmoz'da yer alan habere göre, başarılı yönetici, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bundan uzunca bir süre tarif ettiği 250 bin dolar değerinin Bitcoin gibi ürünün potansiyeli için az bile kaldığını söylerken, şunları ekledi:

”2023 yılında Bitcoin 250 bin dolar olacak dedim. Bu tahminimin de arkasındayım. Eğer 250 bin dolar değerine gelirsek, o zaman Bitcoin’in pazar payı yüzde 5’e kadar çıkıyor. Ancak bana göre, bu değerler bile Bitcoin için pek yeterli olmaz ve ben sanki bu tahmini yaparken biraz ihtiyatlı davranmışım. Bitcoin’i insanlar daha kolay bir şekilde kullanmaya başladıkça, bu paranın değerini iyice anlayacaklar. Bu da, büyük bir fiyat artışı anlamına gelecek.”

Draper, daha önce Tesla, Hotmail ve Apple gibi firmalara yatırım yapması ile de biliniyor. Başarılı yatırımcının, elindeki Bitcoin’lerin şu aşamada toplam değerinin ise yaklaşık 300 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.