Bitcoin için şaşırtan açıklama: 100 bin dolara mı çıkacak?

Bitcoin için şaşırtan açıklama: 100 bin dolara mı çıkacak?

Kripto para dünyasının en eski ve tecrübeli isimlerinden Tom Lee, Bitcoin hakkında ümit verici açıklamalarda bulundu. BTC fiyatı için 100 bin doları işaret etti.

A+A-

Fundstrat'ın kurucusu Tom Lee, Bitcoin için büyük bir yükseliş sinyali tespit ettiğini söyledi. Bugün erken saatlerde Bitcoin, 17 Mayıs'tan bu yana ilk kez 46.000 dolar seviyesini gördü.

En önemlisi, lider kripto para birimi şu anda 44.982 dolarda bulunan 200 günlük hareketli ortalamasının üzerine çıkmayı da başardı.    
  
Tom Lee, ortalama kazanç neredeyse yüzde 180 olduğu için Bitcoin satın almak için mükemmel bir zaman olabileceğini ifade ediyor. Bu nedenle, Fundstrat'ın kripto para birimi yatırımı için 3 numaralı kuralını yineliyor.

“Bitcoin 200 günlük hareketli ortalamasının üzerine çıktığında her zaman satın alırsınız.“

Donanımhaber'in haberine göre Lee, Bitcoin'in yıl sonuna kadar 100.000 dolara ulaşmasıyla ilgili daha önceki tahmininin "oldukça makul" olduğunu iddia ediyor.

Son dönemde ABD’nin kripto para tasarı tartışmaları sürerken dahi Bitcoin’in bu denli pozitif yükselişi, Bitcoin destekçilerini de oldukça mutlu ediyor. 

Bitcoin (BTC) başta olma birçok kripto paralar boğa sinyalleri veriyor. Öyle ki CoinMarketCap verilerine göre BTC 45.900 dolar, ETH 3.148 dolardan işlem görürken DOGE 0.25 dolara kadar çıkmış durumda.