Bitcoin, Soros ile kritik seviyenin üstünde

Bitcoin, Soros ile kritik seviyenin üstünde

Twitter'ın hesabını dondurması ile dalgalanan Bitcoin, ünlü yatırımcı Soros'un açıklamaları ile 7 bin doların üstünde

A+A-

Sosyal medya platformu Twitterın Bitcoin hesabını dondurması ve ABDli yatırımcı George Sorosun kripto para birimlerine yatırım yapacağını duyurmasının ardından piyasadaki dalgalanmalar sürerken, Bitcoin 7.0 bin doların üzerine çıktı

ABDli girişimci George Sorosun hafta sonu sanal para piyasasında işlem yapmaya hazırlandığını duyurulmasıyla piyasadaki artış seyri devam ederken, Bitcoin Twitter hesabının askıya alınmasıyla kripto para birimleri piyasasının belirleyicisi Bitcoin hafta sonundaki düşüş eğilimini geride bırakarak son 24 saatte yüzde 2.40lık bir artışla yedi bin 127 dolara yükseldi.

Toplam 10,120 adet piyasada işlem gören 1,560 adet sanal para biriminin oluşturduğu piyasanın en yüksek hacimli kripto para birimi Bitcoinin piyasa hacmi 120 milyar 932 milyon dolara yükseldi.

Piyasanın en yüksek hacimli ilk 10 kripto para birimindeki genel artış seyri ile piyasa hacmi 270 milyar 587 milyon dolara yükselirken, en yüksek hacimli ilk 10 arasından son 24 saatte yüzde 15.36lık bir artışla NEO yükseldi.

En yüksek hacimli ilk 10 kripto para birimindeki son durum şöyle:

coin.jpg

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.