Bitcoin yakında patlayacak mı?

Bitcoin yakında patlayacak mı?

Japonya`nın önde gelen ekonomistlerinden ve Waseda Üniversitesi Business and Finance Research Center danışmanı Yukio Noguchi ise yaptığı açıklamada Bitcoin`de yeni bir fiyat patlamasının olası olmadığını söyledi.

A+A-

Japonya`nın önde gelen ekonomistlerinden ve Waseda Üniversitesi Business and Finance Research Center danışmanı Yukio Noguchi ise yaptığı açıklamada Bitcoin`de yeni bir fiyat patlamasının olası olmadığını söyledi. Bitcoin ve blockchain (blok zinciri) teknolojisine ilişkin yayınlanan makale kitaplarında Noguchi, Bitcoin vadeli işlemlerin gerçekleştirilmeye başlanması nedeniyle Bitcoin'de yeni bir fiyat patlaması görülmesinin düşük olasılıklı olduğunu belirtti.
 
Bitcoin vadeli işlemlerin başlamasıyla piyasanın en yüksek hacimli kripto para biriminin değer kaybettiğini vurgulayan Noguchi, Bitcoin fiyatının düşmesiyle kripto para birimleri işlemlerinin banka işlemlerinden daha az ücretle gerçekleştirilebildiğine dikkat çekti.

Kripto paralarda sert düşüş bugün de devam ediyor. 6.000 doların da altına gerileyen Bitcoin şu dakikalarda yüzde 3,99 düşüşle 5,865 dolardan, Ethereum yüzde 6,43 düşüşle 409 dolardan, Ripple ise yüzde 6,83 düşüşle 0,42 dolardan işlem görüyor.

 


Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.