Bitcoin yeniden 8 bin doların üstünde

Bitcoin yeniden 8 bin doların üstünde

Kripto para birimi Bitcoin yeniden 8 bin doların üstüne yükseldi, Litecoin ise son 52 haftanın en yüksek fiyatını gördü

A+A-

Kriptopara birimi Bitcoin yeniden 8 bin doların üstüne yükseldi. Ocak ayında 3 bin 500 doların altına gerileyen Bitcoin iki hafta önce yeniden 8 bin doların üstüne yükselmiş ancak burada tutunamayarak 7 bin 500-8.00 bandına gerilemişti.

Kripto para birimlerinin kullanımının artışına işaret eden bazı gelişmeler Bitcoin'in fiyatının 8 bin doların üstüne çıkmasının yanı sıra diğer kripto para birimlerinin fiyatında da yükselişe neden oldu. 

Kripto para piyasası içinde en yüksek işlem hacimlerinden birine sahip olan Litecoin de bu gelişmeyle 142,35 dolara yükselerek son 52 haftanın en yüksek fiyatını gördü

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, Visa banka kartını Nisan ayında Birleşik Krallık’ta kullanıma sunmasının ardından Avrupa’da altı ülkede daha piyasaya süreceğini duyurmuştu. Coinbase UK CEO’su Zeeshan Feroz kartın Çarşamba gününden itibaren İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, İrlanda ve Hollanda’da kullanıma sunulacağını açıkladı.

bitcoin-001.jpg

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.