Blockchain.com, yüksek hızlı kripto para işlemleri başlattı

Blockchain.com, yüksek hızlı kripto para işlemleri başlattı

Blockchain.com,, perakende ve kurumsal yatırımcılar için mikrosaniye cinsinden işlem gerçekleştirmeyi amaçlayan PIT adlı bir dijital para birimi borsasının başlatıldığını duyurdu.

A+A-

Dünyanın en büyük dijital para cüzdanı şirketlerinden Blockchain.com, perakende ve kurumsal yatırımcılar için mikrosaniye cinsinden işlem gerçekleştirmeyi amaçlayan PIT adlı bir dijital para birimi borsasının başlatıldığını duyurdu.

Bir yıl boyunca yapılan kapsamlı araştırma ve geliştirmelerden sonra Blockchain, “Mercury” eşleştirme motorunun, diğer tüm kripto borsalarından daha hızlı kuantum sağladığını söyledi.
Blockchain, New York Menkul Kıymetler Borsası, TD Ameritrade, Google, Goldman Sachs, UBS, Interactive Brokers ve Revolut'un eski çalışanlarından oluşan gizli bir ekip, PIT'i yüksek hızda işlem yapmak amacıyla inşa etti.

Blockhain ticaret ürünleri müdürü Nicole Sherrod, Reuters ile yaptığı bir telefon röportajında, “Bu borsalarda dalgalanmaların yükselmesi durumunda eşleşme motorlarına aşırı yüklenme oluyor, ardından kapanıyorlar ve 
insanlar ticaret yapamıyorlar. Müşterilerimiz, diğer borsaların milisaniyede yaptıkları bir kategoride mikrosaniye cinsinden işlem yapabilir” dedi.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.