BNP'den sonra sıra Alman bankalarında

BNP'den sonra sıra Alman bankalarında

ABD'li federal ve eyalet makamları, ABD'nin kara listeye aldığı ülkelerle iş yaptıkları şüphesiyle incelemeye alınan Alman bankaları Commerzbank ve Deutsche Bank ile mahkeme dışında anlaşmak üzere görüşmelere başladı

A+A-

ABD'li federal ve eyalet makamları, ABD'nin kara listeye aldığı ülkelerle iş yaptıkları şüphesiyle incelemeye alınan Alman bankaları Commerzbank ve Deutsche Bank ile mahkeme dışında anlaşmak üzere görüşmelere başladı.

Düzenleyici kurumların yürüttüğü inceleme hakkında doğrudan bilgi sahibi bir kaynak, görüşmelerin yeni başladığını, ne zaman anlaşmaya varılabileceği konusunda ise net bilgi olmadığını söyledi.

Deutsche Bank ve Commerzbank konu hakkında açıklama yapmaktan kaçındı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.