Borsa bağımlısı imam eşini öldürdü

Borsa bağımlısı imam eşini öldürdü

Borsada para kaybeden ve çevresine borçlanan imam, istediği altınları vermeyen hemşire eşini öldürdü

A+A-

Artvin’in Hopa İlçesi’nde bir süre önce kaybolan ve cesedi dün apartmanın asansör boşluğunda bulunan hemşire, 46 yaşındaki Güler Subaşı’nın eşi Yaşar Subaşı tutuklandı. İfadesi alınan Subaşı'nın eşini bileziklerini vermediği için öldürdüğü ortaya çıktı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hopa Toplum Sağlığı Merkezi’nde hemşire Güler Subaşı, 11 Ocak Pazartesi günü saat 07.50’de çocuklarını okula bıraktıktan sonra kayboldu. Yakınlarının başvurusu üzerine arama çalışması başlatan polis ekipleri, hemşire Subaşı’nın cesedini dün öğle saatlerinde, oturduğu binanın apartmanın asansör boşluğunda buldu. Güler Subaşı’nın, Cumhuriyet Mahallesi Camii imamı eşi 45 yaşındaki Yaşar Subaşı dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

EŞİNİ ASANSÖR BOŞLUĞUNA ATIP ÖLDÜRMÜŞ

Artvin Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından bu Sabah Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Yaşar Subaşı, ifadesi alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da adliyeye sevk edildi. borsada para kaybettiği ve çevresine borçlandığı öne sürülen Yaşar Subaşı, istediği bilezikleri vermeyen eşi Güler Subaşı’nı asansör boşluğuna iterek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklandı. Subaşı, adliye önünde yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

Borsa düşkünü olduğu ve kaybettiği paralar nedeniyle çevresinde yüklü miktarda borçlanan Yaşar Subaşı’nın, olay günü sabah saatlerinde kolundaki bileziklerini istediği ancak, olumsuz yanıt aldığı eşi Güler Subaşı ile tartıştı. İddialara göre, eşi Güler Subaşı’nı, apartmanın 5’inci katında asansörün kabin kapısını açarak iten Yaşar Subaşı, daha sonra aldığı bilezikleri bir kuyumcuda 4 bin 100 liraya bozdurdu. Apartmanın yönetiminde de olduğu belirtilen Subaşı, olay sonrası güvenlik kamera kayıtlarını da sildi.

EŞİNİN YAKINLARINDAN BORÇ İSTEMİŞ

Güler Subaşı’nın dayısının oğlu İbrahim Turan, Yaşar Subaşı’nın olaydan bir hafta önce kendisini arayarak borç para istediğini anlattı. Turan, şöyle dedi: "Güvenebilecek biri olmadığı için para vermedim. Tartışma olmasın diye bunu Güler ablaya da söyleyemedim. Ancak Güler abla kaybolunca olayı polise ilettim. Parasal sorunlarını böyle canice bir şey yaparak çözmeye çalışmış. Ortada bir cinayet olduğu görünüyor."

ÖN OTOPSİ RAPORU

Güler Subaşı’nın ön otopsi raporu açıklandı. Trabzon Adli Tıp Kurumu’nun raporunda talihsiz kadında genel beden travmasına bağlı, yüz ve göğüste kırıklarla birlikte beyin kanaması ve iç organ hasarlarından gelişen iç kanama bulgusu tespit edildi. Güler Subaşı’nın cenazesi yarın Şavşat’ın Karaağaç Köyü’nde toprağa verilecek.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.