Borsa İstanbul'dan Çemaş ve Usaş'a uyarı

Borsa İstanbul'dan Çemaş ve Usaş'a uyarı

Borsa Yönetim Kurulu, Çemaş ve Usaş'ı grup şirketlerinden alacaklarının planlanması ve bağlı oldukları Işıklar Grubu'nun karmaşık yapısının giderilmesi konusunda uyardı

A+A-

Borsa Yönetim Kurulu, Çemaş ve Usaş'ı grup şirketlerinden alacaklarının planlanması ve bağlı oldukları Işıklar Grubu'nun karmaşık yapısının giderilmesi konusunda uyardı.

Borsa İstanbul tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen konuyla ilgili açıklama şu şekilde: " Borsa Yönetim Kurulunun 09/07/2014 tarihli toplantısında, Usaş Yatırımlar Holding A.Ş. (Usaş) ve Çemaş Döküm Sanayii A.Ş.'nin (Çemaş), grup şirketlerinden olan alacaklarının tahsilat planının belirlenmesi, Şirketlerin bağlı bulundukları Işıklar Grubunun yapısının mevcut karmaşık yapıyı giderecek şekilde yeniden organize edilmesi ve bu hususların Usaş ve Çemaş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklanması konusunda şirketlerin uyarılmasına karar verilmiştir. "


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.