Boydaklar cezaevine gönderildi

Boydaklar cezaevine gönderildi

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Hacı Boydak ve Memduh Boydak cezaevine nakledildi

A+A-

Geçtiğimiz hafta Kayseri Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Hacı Boydak ve Memduh Boydak cezaevine nakledildi

Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Hacı Boydak ve Memduh Boydak, Ankara Sincan F tipi Kapalı Cezaevine nakledildi.

Kayseri Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Boydak Holding

Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak ile Erol Boydak ve Murat Bozdağ geçtiğimiz hafta gözaltına alınmıştı.

Sorguları tamamlananlardan Erol Boydak ve Murat Bozdağ, savcılık tarafından serbest bırakılırken, Hacı Boydak ve Memduh Boydak ise sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Tutuklu bulunan Hacı Boydak ve Memduh Boydak, güvenlik gerekçesiyle Ankara Sincan F tipi Kapalı Cezaevine nakledildi.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.