Büyükler kripto paralardan şimdilik uzak

Büyükler kripto paralardan şimdilik uzak

Goldman Sachs Almanya CEO'suna göre, büyük yatırımcılar, Bitcoin gibi kripto para birimlerine yatırım yapmak konusunda henüz ikna olmadı.

A+A-

Goldman Sachs Almanya CEO'suna göre, büyük yatırımcılar, Bitcoin gibi kripto para birimlerine yatırım yapmak konusunda henüz ikna olmadı. Ancak bu tür varlıklarda geçtiğimiz yıl düzenlenen artış ilginin de artmasına neden oluyor. 

businessht'de yer alan habere göre, Goldman Sachs Almanya CEO'su Joerg Kukies, "Kurumsal yatırımcı tabanı için ilginç bir hikaye var ancak büyük kurumsal yatırımcılar için gerçekten ciddi yatırım yapılabilecek bir varlık sınıfından çok uzak" ifadelerini kullandı. 

Banka tarafından Frankfurt'ta düzenlenen bir konferansta Bloomberg TV'ye konuşan Matthew Millerat, "Burada konferansımıza katılan insanlar, kripto para birimlerini henüz yatırım yapılabilir bir varlık olarak görmüyor. Odak henüz açık. "

Pek çok banka daha önce Bitcoin'i göz ardı ederken, dayandığı blockchain teknolojisine odaklanıyordu, ancak daha yakın geçmişte, sanal para biriminin değeri fırladığı için yaklaşımlarını yeniden gözden geçirmeye başlamıştı.

Goldman Sachs son zamanlarda Bitcoin işlemleri yapmaya karar verdi ve konu hakkında bilgi sahibi olanlara göre bir Bitcoin işlem masası kuruyor dedi.

Banka dijital para birimleriyle ilgilenen müşterilere en iyi nasıl hizmet verebileceklerini araştırıyor.

JPMorgan Chase & Co CEO'su Jamie Dimon ise Salı günü yaptığı konuşmada, daha önceki konuşmalarında Bitcoin'i "dolandırıcılık" olarak nitelendirdiği için pişman olduğunu açıklamıştı. (businessth)

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.