Çağlayan Adliyesi'nde rüzgardan elektrik

Çağlayan Adliyesi'nde rüzgardan elektrik

Çılgın Başsavcı Fehmi Tosun, Çağlayan'daki Adalet Sarayı'nın tepesinde esen rüzgârı elektrik üretmeye mahkum ettirdi.

A+A-

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, bu görevine geçtiğimiz aylarda atandı. Bir önceki görev yeri Çağlayan Adliyesi'nde Başsavcıvekilliği idi. Ancak Fehmi Tosun, eski görev yeri Çağlayan Adliyesi'nden de bir türlü kopamıyor. Sık sık gelip gittiği Çağlayan Adliyesi'nde de çalışmalarına devam ediyor.

Başsavcı Tosun’un Çağlayan Adliyesi'ndeki mesaisinin bir türlü bitmeyişinin nedeni, bizzat takip ettiği devasa bir dosyanın hala kapanmamış olması. Ancak bu öyle bildiğimiz dava dosyalarından değil. O kadar büyük bir dosya ki bu, klasörlere, raflara ve hatta dolaplara bile sığmaz!

Başsavcısı Fehmi Tosun, Çağlayan Adliyesi'ne bir rüzgâr enerjisi projesini başlatmıştı. Hedef, Adliye Binası'nın çatısından hiç eksik olmayan rüzgârı elektriğe dönüştürüp binada kullanılmasını sağlamaktı. İşte Başsavcı Fehmi Tosun, bu projenin takibi ve büyütülmesine yönelik çalışmalar için gece gündüz demeden sık sık Çağlayan'a gelip gidiyor.  

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.