CarrrefourSA, bir zinciri satın alıyor

CarrrefourSA, bir zinciri satın alıyor

CarrrefourSA, İsmar Marketler Zinciri'nin işlettiği 26 süpermarketi satın alacağını açıkladı

A+A-

CarrefourSA ve İsmar Marketler Zinciri 26 mağazanın devrinde anlaşmaya vardı.

CarrefourSA tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, İsmar Marketler Zinciri'nin Türkiye genelinde bulunan 26 süpermarketini CarrefourSA bünyesine katmak üzere Akyürek Holding ile anlaşma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, 2014 yılının CarrefourSA adına bir sıçrama yılı olduğunu ve market konseptinden IT alt yapısına, tedarik sürecinden insan kaynaklarına kadar birçok alanda yatırıma imza attıklarını bildirdi.

CarrefourSA olarak 2015 yılında da yatırımlara ve büyümeye devam edeceklerini ifade eden Nane, "Bugüne kadar sektörün satın alma veya birleşmelere açık olduğunu dile getirmiştik. Burada önemli olan atılacak adımların markaya olacak katkısıdır. CarrefourSA bünyesine katılan 26 yeni marketle organize perakende sektöründe hedeflediğimiz ve hak ettiğimiz konuma doğru bir adım daha yaklaştık" ifadesini kullandı.

2003 yılında Akyürek Holding bünyesinde faaliyetlerine başlayan ve 2012 yılında değişen perakende dinamikleri doğrultusunda da yeniden yapılanan İsmar Marketler Zinciri'nin Türkiye genelindeki 26 marketi, Rekabet Kurumunun onayını takiben halihazırda Türkiye genelinde 333 mağazası bulunan CarrefourSA'nın bünyesinde tüketicilerine hizmet sunacak.  

CARREFOURSA (A) HİSSE DETAY SAYFASI

CARREFOURSA (B) HİSSE DETAY SAYFASI

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.