Cazkolik'ten ilginç kampanya

Cazkolik'ten ilginç kampanya

Türkiye'nin caz konusunda tek internet sitesi olan ve bu alanda büyük bir boşluğu dolduran cazkolik yeni kampanyası ile gündemde.

A+A-

Cazkolik yeni kampanyasında 75 TL'lik alışveriş yapan okuyucularına Ozan Musluoğlu'nun "My Best Friends Are Vocalists" albümünü hediye ediyor. Albüm yerli cazda bu yıl yayınlanan en iyi albümlerden olarak tanıtılıyor ama bana kalırsa albüm yerli cazda bu zamana kadar Türkiye'de yayınlanan en iyi albüm.

Neden mi böyle düşünüyorum? Albümde Türkiye'yi caz müzikle tanıştıran ve 90 yaşına rağmen hala davudi sesi ile insanları büyülemeye devam eden İlham Gencer'den Türkiye'de caz müziğin divası pek çok yeni nesil caz müzisyeninin yetiştiricisi ve Hamisi Sibel Köse'ye kadar muhteşem vokaller yer alıyor. Müziklerini günlerce ve defalarca dinlediğim ve video dvd'sini izlemeye doyamadığım bu albümü bedava alma şansını kaçırmayın diyor ve sizleri cazkolik'ten yapacağınız orjinal caz cd'leri alış verişlerinizle Türkiye'de caz müziğine ve caz sanatçılarına destek olmaya davet ediyorum.  


Etiketler : , , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.