Cem Küçük istedi, Aydın Doğan yine kovdu

Cem Küçük istedi, Aydın Doğan yine kovdu

Doğan Grubu'nda, Star yazarı Cem Küçük'ün ne zaman kovacaksın dediği bir yazarın işine daha son verildi

A+A-

Doğan Medya Grubu, Kanal D'de yayınlanan "Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi" programını bitirdi. Doğan Medya Grubu, Nazlı Ilıcak'ın gruptaki son programını bitirdi.

Kanal D'de yayınlanan magazin programını Nazlı Ilıcak sunuyordu. Son dönemde Gülen Cemaati ile birlikte hareket ettiği iddia edilen Ilıcak'ın Hükümet'le ilişkisi gerilmişti. Doğan Medya Grubu'nun başına Mehmet Ali Yalçındağ'ın gelmesi, programın bitirileceği iddialarına neden olmuştu.

Kanal D İç Yapımlar’da gerçekleşen toplu işten çıkarma ile D Productions bünyesinde çalışan ve aralarında editör, yönetmen ve yapımcıların olduğu 23 kişi bugün işten çıkartıldı.

Star yazarı Cem Küçük bir konuşmasında Aydın Doğan'a seslenip "Eyüp Can, Bülent Mumay ve Nazlı Ilıcak'ı kovacaksın" demişti. 

Ilıcak: Dostluk baki kalır!..

Öte yandan Nazlı Ilıcak, sunucusu olduğu "Pazar Gezmesi" programının yayından kaldırılarak Kanal D'deki işine son verilmesiyle ilgili olarak, "Aydın Doğan ve ailesiyle dostluğum olduğu için fazla da yorum yapmak istemiyorum. Her şey geçer, dostluk baki kalır. Hepimiz görüyoruz medyada neler yaşandığını" dedi.

Nazlı Ilıcak, "D Productions'taki ekibimden aradılar ve 'İşimize son verdiler' dediler. Türkiye'deki medya şartları malum. Herkes istediği gibi yorumlasın. Aydın Doğan ve ailesiyle dostluğum olduğu için fazla da yorum yapmak istemiyorum. Her şey geçer dostluk baki kalır. Hepimiz görüyoruz medyada neler yaşandığını. İş başka, dostluk başka. Fikri mücadeleme devam edeceğim" dedi. 

 

»» CEM KÜÇÜK AYDIN DOĞAN'I TEBRİK ETTİ, YENİ İSİMLER VERDİ

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.