Cem Uzan'dan Davutoğlu ve Babacan'a ağır suçlama

Cem Uzan'dan Davutoğlu ve Babacan'a ağır suçlama

Cem Uzan, yeniden yargılanma davası açtıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhalifleri hakkındaki suçlamalarına bir yenisini ekledi.

A+A-

Hakkında açılan ceza davaları nedeniyle Türkiye'den firar eden Cem Uzan, yeniden yargılanma davası açtıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhalifleri hakkında suçlamalarına bir yenisini ekledi.

Yeniden yargılama başvurusunda bulunduğunu, mahkeme kararının ardından Türkiye’ye döneceğini açıklayan Uzan, son olarak yeni parti kuran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı ajanlıkla suçladı. Uzan, bu iki isme "Yargılanacaksınız" dedi.

Türkiye'ye dönüş hazırlığı yapan firari iş insanı Cem Uzan, yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'la ilgili olarak kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulundu. Uzan, iki ismin fotoğrafını kullandığı paylaşımında "Yabancı ajanlarla imzaladığınız belge elimde. Uluslararası mahkemelere sunulacak. Türk Milleti sizden hesap soracak. Yargılanacaksınız" dedi.

Uzan, paylaşımında belgeler ile ilgili bilgi vermedi.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.