Cemaate yakın hisseler kayıpla açıldı

Cemaate yakın hisseler kayıpla açıldı

TMSF'nin Bank Asya operasyonu ardından Gülen Cemaati'ne yakın olduğu kabul edilen şirketlerin hisseleri güne kayıpla başladı, ilk seansı kayıpla kapattı

A+A-

TMSF'nin Bank Asya operasyonu ardından Gülen Cemaati'ne yakın olduğu kabul edilen şirketlerin hisseleri güne kayıpla başladı. Bir ara kayıpları yüzde 5'i aşan hisselerden Koza Altın ilk seansı az da olsa yükselişle tamamlarken diğer hisseler değer yitirdi.

Dün 18.45'ten kapanan Koza Altın hisseleri açılış sonrası yüzde 5'ten fazla kayıpla 17.00'a kadar geriledi. Koza Altın hisseleri daha sonra yükselmeye başladı ve ilk seansı yüzde 1.08 artışla 18.65'ten tamamladı.

Dün 1.60'tan kapanan İpek Doğal Enerji hisseleri ise 1.52'yi gördü. İpek hisseleri ilk seansı yüzde 1.25 kayıpla 1.58 liradan tamamladı.

Dün 1.68 liradan kapanış yapan Koza Madencilik hisseleri ise 1.58 liraya kadar geriledi. Koza Madencilik hisseleri ilk seansı yüzde 1.78 kayıpla 1.65 liradan tamamladı.

Taraf Gazeticilik hisseleri ise dün 1.73'ten kapandıktan sonra bugün seansın açılmasıyla 1.61'e kadar geriledi ve ilk seansı yüzde 4.62 kayıpla 1.65 liradan tamamladı. 

Operasyon sonrası güne nasıl başlayacağı merak edilen borsada endeks 312 puanlık artışla (yüzde 0.36) 87.821 puandan açıldı

 

KOZA MADENCİLİK HİSSE DETAY SAYFASI

KOZA ALTIN HİSSE DETAY SAYFASI

İPEK DOĞAL HİSSE DETAY SAYFASI

TARAF GAZETECİLİK HİSSE DETAY SAYFASI

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.