CHP kritik gündemle toplanıyor

CHP kritik gündemle toplanıyor

CHP MYK bugün saat 11.00’de Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Toplantıda seçim sonuçlarının yanı sıra seçimden sonra partili milletvekillerinden gelen olağanüstü genel kurul talepleri de gündemde olacak

A+A-

CHP MYK bugün saat 11.00’de Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Toplantıda seçim sonuçlarının yanı sıra seçimden sonra partili milletvekillerinden gelen olağanüstü genel kurul talepleri de gündemde olacak.

CHP'de 6 milletvekili dün düzenledikleri ortak basın toplantısında, seçim sonuçlarının başarı olarak gösterilmesinin partinin tabanının aklıyla alay etmek olduğunu belirterek, yönetimin istifa etmesini ve bir an önce olağanüstü genel kurula gidilmesi gerektiğini belirtmişti. 

CHP'nin bugün gerçekleştireceği MYK toplantısından sonra parti sözcüsü Haluk Koç saat 13:00'de konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.

 

CHP'DE KAZAN KAYNIYOR

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.