CHP tüm mitingleri iptal etti

CHP tüm mitingleri iptal etti

CHP, 1 Kasım'a kadar tüm mitingleri iptal etme kararı aldı. Bu kararı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak duyurdu.

A+A-

CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Güvenlik sorunu var. Bu acılı günde gidip mitingde ne anlatacaksınız?" dedi.

Ankara 'da 97 kişinin kişinin hayatını kaybettiği katliamın ardından mitinglere ara veren CHP , 1 Kasım'a kadar tüm mitingleri iptal kararı aldı. Hürriyet'ten Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "konseptimizi değiştirdik. Bundan sonra büyük mitingler yapmayacağız, bunun yerine halka gidip ziyaret edeceğiz, dertlerini dinleyeceğiz" dedi.Toprak, bu kararı almalarının iki nedeni olduğunu belirterek, bu nedenleri şöyle ifade etti:

GEREKÇE GÜVENLİK SORUNU MU?

"Böyle bir karar almamızın ilk nedeni, acılı günler yaşamamız. Bu acılı günde gidip mitingde ne anlatacaksınız? İkinci neden ise, güvenlik sorunu. Türkiye 'de güvenliğin sağlanması konusunda büyük sorun yaşanıyor. Hükümet, toplumun güvenliğini sağlayamıyor. Moral yok. Türkiye kötü yönetilen bir ülke, hatta yönetilemeyen bir ülke oldu."

Toprak, bundan sonra CHP'lilerin seçim çalışmalarını illerde vatandaşların bulunduğu yerlere giderek, esnaf, kahvehane ziyareti, küçük toplantılara gibi çalışmalarla sürdüreceklerini vurguladı.

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.