CHP'den Erdoğan'a seçim kutlaması

CHP'den Erdoğan'a seçim kutlaması

CHP'nin cumhurbaşkanı aday Muharrem İnce'nin bugün saat 12.00'de seçime ilişkin bir açıklama yapması beklenirken ana muhalefet partisinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajı geldi.

A+A-

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, dün gerçekleşen cumhurbaşknalığı ve milletvekili seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir tebrik mesajı paylaştı.
Kesici, Twitter adresinden şunu yazdı:

"Seçim sonuçları vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu olsun. En başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere kazananları, seçime katılan herkesi ve çok yüksek bir katılımla oy kullananan tüm vatandaşlarımızı can ve gönülden kutluyorum."

Öte yandan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün seçimlere ilişkin olarak bir açıklama yapacak. İnce'nin saat 12.00'de yapacağı basın toplantısı öncesi Kesici'nin Erdoğan'ı tebrik etmesi dikkat çekti.

Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.