‘Coca-Cola’dan 12 yıl sonra yeni ürün

‘Coca-Cola’dan 12 yıl sonra yeni ürün

Coca-Cola markası altında 12 yıl sonra yeni tatta bir ürün çıkarıldı. Vanilya-portakallı gazlı içecek ABD'de tüketicilerin beğenisine sunuldu.

A+A-

Dünyaca ünlü gazı içecek üreticisi Coca-Cola 12 yıl sonra ‘Coca-Cola' markası için farklı bir tat içeren ürün çıkardı. Portakal vanilya aromalı Coca-Cola 25 Şubat'tan itibaren ilk önce ABD'de satışa sunulacak.

Wall Street Journal'da yer alan habere göre firmanın İnovasyon Direktörü Kate Carpenter farklı tatların satışı artırmak için potansiyel olarak ciddi bir fırsat taşıdığını söyledi.

Farklı tatlardaki gazlı içecekler firmanın satışlarında önemli bir rol oynuyor. Geçen yıl toplam kola satışlarının içinde Kirazlı ve Vanilyalı kola satışların yüzde 10'unu oluşturuyordu.

Dünyada gazlı içecek tüketimine karşı sağlık açısından bir farkındalık oluşması firmaları zorluyor. Geçen sene Coca-Cola'nın gazlı içecekler bölümü satışlarını yalnızca yüzde 2 artırabilmişti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum