Çok sayıda polis gözaltında

Çok sayıda polis gözaltında

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan operasyonda aralarında bir gazetenin genel yayın yönetmeninin kardeşinin de olduğu 12 polis gözaltına alındı.

A+A-

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve 6 ili kapsayan operasyonda 12 polis gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Ekrem Dumanlı'nın kardeşi Halil Dumanlı'nın da olduğu belirtildi.

Siirt merkezli ve 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda Zaman Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın Siirt Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı olan kardeşi Halil Dumanlı'nın da içinde bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Siirt merkezde, bir emniyet amiri, bir komiser yardımcısı ve 4 polis memuru olmak üzere 6 polis gözaltına alınırken, İzmir, Mersin, Balıkesir, Elazığ ve Sakarya Emniyet Müdürlükleri'nde de 6 polis gözaltına alındığı belirtildi. Diğer kentlerde gözaltına alınan polis memurlarının Elazığ'a getirileceği öğrenilirken, operasyonla ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı.

 


Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.