Çok tartışılan başkan istifa etti, yerine kim geliyor

Çok tartışılan başkan istifa etti, yerine kim geliyor

Uygulamaları çok tartışılan THY Yönetim Kurulu Başkanı'nın istifa ettiği ileri sürüldü

A+A-

İYİ Parti İBB Meclis üyesi Ali Kıdık, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı istifa ettiğini iddia etti. Kıdık, Aycı'nın yarın Yönetim Kurulu'nda istifasını açıklayacağını öne sürdü. 

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ocak ayının başında Kazakistan'da akaryakıt fiyatlarına zam yapılmasının ardından başlayan ve hükümetin devrilmesinin ardından da devam eden protestolar nedeniyle mahsur kalmıştı. Kargo uçağı ile eşi ile birlikte Türkiye'ye geri dönen Aycı'nın ekip arkadaşlarını geride bırakması eleştirilere neden olmuştu. 

Aycı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile aynı okuldan mezun olmuştu. 

Aycı'nın yerine kim geliyor

Odatv'nin haberin göre ise İlker Aycı’nın THY yönetiminde olmamasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istedi. THY’nin yeni Genel Kurulu’nda İlker Aycı olmayacak ve Aycı için bir istifa açıklaması yapılmayacak. 

İlker Aycı’nın yerine gelecek isim belli oldu. Odatv’nin edindiği bilgiye göre, İlker Aycı’nın yerine THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bolat gelecek. THY yönetimindeki bazı isimlerin de yeni dönemde görevde olmayacağı bilgisine ulaşıldı. Ahmet Bolat isminin yarın açıklanacağı da edinilen bilgiler arasında...

İlgili Haberler