Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş MTV açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş MTV açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Motorlu Taşıtlar Vergisi zammının Bakanlar Kurulu'nda yeniden görüşüleceğini açıkladı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  yüzde 40 MTV zammına ilişkin, "Şu anki zam oranını Bakanlar Kurulu değelerlendirdikten sonra ne yapılabilir tekrar düşürme olur mu olmaz mı hükümetin takdiridir" dedi. Geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanı Naci Ağbal, binek otomobillerin motorlu taşıtlar vergisini gelecek seneden itibaren yüzde 40 artıracaklarını belirtmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin "Ne yapılabileceği düşünülür olur mu olmaz mı tabi hükümetin kendi takdiridir." dedi. 

Bir gazetecinin "Gündemde sanırım?" sorusuna Cumhurbaşkanı "Şu anda bilemiyorum onu ancak Başbakanımız ile görüştükten sonra gündemde var mı yok mu ancak öyle." şeklinde yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanı Naci Ağbal, binek otomobillerin motorlu taşıtlar vergisini gelecek seneden itibaren yüzde 40 artıracaklarını belirtmişti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.