Demir Döküm borsadan çıkıyor

Demir Döküm borsadan çıkıyor

Türk Demir Döküm,Vaillant haricindeki ortaklarının ortaklıktan çıkarılması için SPK'ya ve borsa kotundan çıkmak içinde Borsa İstanbul'a başvurdu

A+A-

Türk Demir Döküm, Vaillant Saunier Duval Iberica S.L haricindeki ortaklarının ortaklıktan çıkarılması için SPK'ya ve borsa kotundan çıkmak içinde Borsa İstanbul'a başvurdu. Türk Demir Döküm yüzde 1,22 oranındaki pay ile işlem görüyor.

Konu ile ilgili olarak yapılan KAP açıklaması şöyle:

''Yönetim kurulumuzun Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. haricindeki ortakların ortaklıktan çıkarılması ve Borsa İstanbul A.Ş.'ye ("Borsa İstanbul") şirketimizin borsa kotundan çıkarılması amacıyla başvurmaya karar vermiş olduğu 30 Mart 2015 tarihinde kamuya duyurulmuştur.

Bu kapsamda Şirketi'mizin 9 Haziran 2015 tarihinde aldığı genel kurul kararları doğrultusunda, SPK'ya diğer ortakların ortaklıktan çıkarılması ve Borsa İstanbul'a şirketimizin borsa kotundan çıkarılması amacıyla 10 Haziran 2015 tarihinde başvurduğumuzu kamuya bildiririz.''

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.