Derbiden 3 puan çıkmadı

Derbiden 3 puan çıkmadı

Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'deki maçta berabere kaldı. Kadıköy'de 20 yıldı Fenerbahçe'yi yenemeyen Galatasaray, lider Başakaşehir ile arasındaki farkı 3 puana düşürme şansını kaçırdı

A+A-

Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'deki maçta berabere kaldı. Kadıköy'de 20 yıldı Fenerbahçe'yi yenemeyen Galatasaray, lider Başakaşehir ile arasındaki farkı 3 puana düşürme şansını kaçırdı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yapılan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 1-1 berabere sona erdi. Derbinin iki golü de karşılaşmanın ikinci yarısında kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sona erdi.

Türkiye'de ve dünyada çok sayıda kişi tarafından takip edilen derbide Fenerbahçe, Skrtel'in tedavi nedeniyle kenarda olduğu anlarda 66. dakikada 9 kişiyken kalesinde ilk golü gördü.

İKİ TARAFTAN ART ARDA GOLLER

Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Feghouli ortaladı, Harun'u da geçen topa arka direkteki Onyekuru, Moses'ın üzerinden kafayı vurdu ve golü attı.

Böylelikle Galataray, Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti.

Ancak, Onyekuru'nun golünden kısa bir süre sonra ise fenerbahçeli Eljif Elmas Süper Lig'de ikinci golünü atarak takımına beraberliği getirdi. 

Elmas'ın golü, faul tartışmaları nedeniyle hakemler tarafından VAR üzerinden bir süre incelendikten sonra verildi.

Hareketli geçen karşılaşmada ise iki taraf da ikinci bir gol kaydedemedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Derbide ayrıca resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun katılımı tartışma konusu olmuştu. 

Dün katıldığı Beşiktaş maçında kendisi lehine slogan atılmasının ardından iktidar cephesince eleştiri oklarının hedefi olan İmamoğlu, bugünkü derbiye ilişkin yaptığı açıklamada da "Gideceğim kardeşim, bu kadar net" ifadelerini kullanmıştı. 

İmamoğlu'nun derbi için Fenerbahçe Stadı'na geldiği görüldü. Twitter hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu, "İstanbulumuzun iki köklü kulübünün önemli maçında Fenerbahçe Stadı’nda olmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.