Derbinin galibi Beşiktaş

Derbinin galibi Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Beşiktaş , Vida ve Quaresma(2)'nın golleriyle Fenerbahçe'yi 3-1 yendi.

Beşiktaş, ligin 23. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Fernandao'nun 8. dakikada attığı golle Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Beşiktaşlılar gole ofsayt olduğu gerekçesiyle itiraz etti. 

Beşiktaş, beraberliği 49. dakikada Vida ile yakaladı.

77. dakikada Beşiktaş 2-1 öne geçti. Negredo'nun pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Quaresma sağ ayağının dışıyla uzak köşeden şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Sonuç 2-1 oldu.

90 artı 4. dakikada Quaresma bir kez daha fileleri havalandırdı. Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Negredo'nun pasıyla sol çaprazda topla buluşan Portekizli oyuncu dar açısına rağmen sert bir şutla topu ağlarla buluşturdu. Maç 3-1 Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlandı.

GÜNEŞ: TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKIMI OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş "Türkiye'nin en iyi takımı oluğumuzu göstermemiz lazımdı. Zaten öyle oldu. Rakibimiz de güçlü bir takım. Böyle bir takıma karşı 1-0 geri düştüğümüzde işimiz daha zordu. Arzumuz ve isteğimizle oyuna karakter koyduk. Taraftarlar da bizi etkiledi. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftarlara da teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Güneş, kupada yine Fenerbahçe ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine "Hiçbir maç başlamadan 'şu sonuç olur' diyemeyiz ama o sonucu almak için planlar yaparsınız. Aynı rakiple bir kupa maçı oynayacağız. Zor ve büyük maçlar oynuyoruz. 3 günde bir oynuyoruz. Sıkışık bir fikstürden geçiyoruz. Sahamızda Fenerbahçe ile oynayacağız ve yine kazanmak istiyoruz" dedi.

KOCAMAN: ACEMİCE HATALAR YAPTIK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise şöyle konuştu:

"Mağlubiyet ihtimal dahilindeydi. Burada beni veya Fenerbahçelileri demoralize eden mağlubiyet değildi, bu seviyede gereğinden baskının zaman zaman olduğu, hakemin de izin verdiği bir durum olmasına rağmen ki bizim attığımız gol de ofsaytmış. Keşke doğruyu görebilseydiler. 
Bu seviyede bu tip acemi hataları, baskı altında kolay top kayıpları bizim oyuncular için kabul edilmez. Bu maçı kafamızda sıfırlamamız ve Akhisar maçına hazırlanmalıyız."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.