Desa 3 mağazasını daha kapattı

Desa 3 mağazasını daha kapattı

2014'ün ikinci yarısından itibaren "verimlilik" prensibi nedeniyle mağaza kapatmalarına hız veren Desa Deri 3 mağazasını daha kapatma kararı aldı

A+A-

2014'ün ikinci yarısından itibaren "verimlilik" prensibi nedeniyle mağaza kapatmalarına hız veren Desa Deri 3 mağazasını daha kapatma kararı aldı. Kapanan 3 mağaza ile birlikte 30 Haziran 2014'ten sonra Desa Deri'nin kapatma kararı aldığı mağaza sayısı 1'i Londra'da olmak üzede 13'e yükseldi.

Desa Deri tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, verimlilik odaklı çalışma prensipleri doğrultusunda İstanbul'da Maltepe Carrefour Alışveriş Merkezi ve Torium Alışveriş Merkezi ile Gaziantep Forum Alışveriş Merkezi'ndeki 3 mağazanın kapatılmasına karar verildiği belirtildi.

Desa Deri aynı dönem içinde 12 Eylül 2014'te KAP'a gönderdiği açıklamada Şişli ve Sancaktepe'de 2 mağaza açılmasına karar verildiğini bildirmişti. Açılan 2 mağaza ile toplam mağaza sayısı 113'e ulaşan Desa Deri bu açılışlardan sonra 9 mağazanın kapatılmasına karar verdiğini farklı tarihlerde KAP'A bildirdi.

 

DESA DERİ HİSSE DETAY SAYFASI

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.