Deutsche en beğendiği hisseleri açıkladı

Deutsche en beğendiği hisseleri açıkladı

Deutsche Bank en beğendiği hisseler listesini değiştirdi. Listeden Akbank'ı çıkaran Deutsche Bank, listeye Garanti Bankası ve Migros'u ekledi.

A+A-

Türk hisse senedi piyasası için, daha iyi yurt içi siyasi ortam ve Fed'in yaklaşan faiz artırımı, yüksek jeopolitik risk nedeniyle daha az dış destek arasında dengeli bir resmin olduğunu değerlendirmesini yapan Deutsche Bank, en çok beğendiği hisseler listesini değiştirdi.
Listeden Akbank'ı çıkaran Deutsche Bank, listeye Garanti Bankası ve Migros'u ekledi.

Deutsche Bank, Garanti Bankası'nın Türk bankaları arasında en iyi risk/getiri profilini sunan banka olduğunu düşündükleri için listeye ekleyen Deutsche Bank, Migros'u da güçlü operasyon performansının risk-getiri görünümünü daha pozitif bir bölgeye kaydırması nedeniyle listeye aldıklarını vurguladı.
Deutsche Bank, Akbank'ın ise değerine ulaştığı inancı ile listeden çıkarıldığını belirtti. 
En beğendiği hisseler listesinde Aygaz, Coco Cola İçecek, Tekfen Holding, THY ve Ülker'e yer vermeye devam eden Deutsche Bank'ın en az tercih ettiği hisseler listesinde ise Akenerji, Albaraka Türk, Anadolu Sigorta, Erdemir ve Şişe Cam var.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.