Devlet Bahçeli istifa etti iddiası

Devlet Bahçeli istifa etti iddiası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli istifa ettiği iddia dildi. Ancak bazı kanallarda da yer alan iddia daha sonra yalanlandı

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli istifa etti. Bahçeli, istifasını ıslak imzalı mektupla açıkladı. 7 Haziran'da yüzde 16,3 oranında oy alan MHP'nin oy oranı bugün yapılan seçimde yüzde 11,9'a, 80 olan milletvekili sayısı 41'e düşmüştü.

1 Kasım genel seçim sonuçları belli olduktan sonra, en büyük kaybı yaşayan Devlet Bahçeli'nin MHP Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiği iddia edildi. İddia CNN Türk tarafından duyuruldu.

MHP Genel Başkanı Semih Yalçın, iddiayı yalanlarken haber7 sitesinde Bahçeli'ye ait olduğunu öne sürerek bir istifa mektubu yayımladı. Mektupta, "MHP Genel Başkanlığı göreviminden istifa ettiğimi kamuoyuna duyururum. Detaylı açıklamayı yarın toplanacak MKYK sonrası yapacağım" denildi.

Ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin istifa ettiği yönündeki iddialar daha sonra yalanlandı. Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Metin Özkan, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Asla istifa yok, yola devam" dedi.

İşte o mektup:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.