Doç. Dr. Işın Çelebi'nin yeni kitabı yayınlandı

Doç. Dr. Işın Çelebi'nin yeni kitabı yayınlandı

Ekonomiden Sorumlu Devlet Eski Bakanı ve Altınbaş Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Işın Çelebi'nin yeni kitabı Altınbaş Üniversitesi Yayınları'ndan çıktı

A+A-

Ekonomiden Sorumlu Devlet Eski Bakanı ve Altınbaş Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Işın Çelebi'nin "50 Soruda Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri" adlı yeni kitabı Altınbaş Üniversitesi Yayınları'ndan çıktı.

Altınbaş Üniversitesi Yayınları etiketiyle daha önce "50 Soruda Stratejik Yönetim ve Değişim Anlayışı" kitabına imza atan Doç. Dr. Işın Çelebi, son kitabı "50 Soruda Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri"yle Türkiye ekonomisine dair çarpıcı tespitleri, sorunlar ve çözüm önerilerini paylaşıyor.

Sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin globalleşmenin yarattığı sorunlara çözüm önerileri olarak 18 başlıkta incelendiği kitapta; Yoksulluğa Son, Açlığa Son, Sağlıklı Bireyler, Nitelikli Eğitim, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Temiz Su ve Sağlıklı Koşullar, Erişilebilir ve Temiz Enerji, İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme, Sanayi Yenilikçilik ve Altyapı, Eşitsizliklerin Azaltılması, Sürdürülebilir Şehirler ve Toplumlar, Sorumlu Tüketim ve Üretim, İklim Eylemi, Sudaki Yaşam, Karasal Yaşam, Barış ve Adalet, Hedefler için Ortaklıklar ve Göç başlıkları yer alıyor.

Kitap, Altınbaş Üniversitesi’nden temin edilebiliyor

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.