Doğa Okulları'ndan Ethem Sancak'a satış açıklaması

Doğa Okulları'ndan Ethem Sancak'a satış açıklaması

Doğa Okulları, ana hissedarı Turkven'in ellerindeki payları satacağı haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

A+A-

Doğa Okulları, ana hissedarı Turkven'in ellerindeki payları satacağı haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Doğa Okulları ile ilgili çıkan haberlerde Turkven'in Doğa Oukulları'ndaki payları için aralarında Ethem Sancak ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de bulunduğu dört işadamı ile görüşmeler yaptığı belirtilmişti. Doğa Okulları'ndan bugün konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada sadece Ethem Sancak ismi geçti. 

Doğa Okulları'ndan yapılan konu ile ilgili açıklama şu şekilde:

Doğa Okulları Üst Yöneticisi (CEO) Bünyamin Çelikten, "'Doğa Okulları Ethem Sancak'a satıldı' haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın Ethem Sancak ile hisse devri konusunda herhangi bir görüşme yapılmamıştır ve yapılmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Çelikten, yazılı açıklamasında, sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan "Doğa Okulları işadamı Ethem Sancak'a satıldı" şeklindeki haberler üzerine açıklama yapma gereği duyduklarını dile getirdi. Çelikten, şunları kaydetti:

"Söz konusu haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın Ethem Sancak ile hisse devri konusunda herhangi bir görüşme yapılmamıştır ve yapılmamaktadır. Hisse devri gibi önemli bir konuda en güncel ve doğru bilginin ancak bizzat hissedarlar tarafından sağlanabileceği malumunuzdur. Hissedarlarımızın açıklama yaptığı noktada basın mensuplarıyla bilgileri süratle paylaşacağız."

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.