Doğan Grubu yurtdışında fırsat arıyor

Doğan Grubu yurtdışında fırsat arıyor

Doğan Televizyon Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, "Radarımız açık, Ortadoğu ve Avrupa’da fırsatlara bakıyoruz." dedi.

A+A-

Doğan Televizyon Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, "Radarımız açık, Ortadoğu ve Avrupa’da fırsatlara bakıyoruz." dedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Capital Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Yalçındağ, "Doğan TV Holding 2013’te 1 milyar 152 milyon TL ciroya ulaşmıştı. Bir önceki yıla göre büyüdük. 2012 çok iyi bir yıldı. 2013 fena değildi. 2014 daha durağan geçiyor. TV reklam gelirlerinde D-Smart hariç pazar payımız yüzde 20 civarında ve lideriz. Dijital, oyunumuzun ciddi bir parçası olacak. Sadece 2014’ün ilk yarısında dijital mecralarımızda izlenen video sayısı yedi kat arttı. Bünyemizde hem Kanal D hem CNN Türk gibi çok iyi markalar barındırıyoruz. Dijital mecrada bu markaların en geniş kitlelerle buluşması ana hedefimiz. Doğan Müzik Company dijital alanda oldukça önemli bir oyuncu oldu. Burada tüm müzik sektörünün sağlıklı gelişimi için doğru adımları atmaya çalışıyoruz. D-Smart Blu ise OTT tarafında en önemli büyüme alanımız olacak. Doğan TV Holding olarak dizilerimizi 176 ülkeye pazarlıyoruz. Tüm Uzakdoğu ve Asya ülkelerine, Güney Amerika’ya, Ortadoğu’ya, Kuzey Afrika’ya, Balkanlar ve Doğu Avrupa’ya, Türk Cumhuriyetleri’ne satış yapıyoruz. Dizi ihracatından elde ettiğimiz gelirin yükselmesini hedefliyoruz." diye konuştu.  


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.